21.06.24 

ImageНаціональний авіаційний університет запрошує на цікаву екскурсію "Чому літак літає?", яка відбудеться в четвер, 27 червня, о 14:00 в навчальному ангарі НАУ.

Про це повідомляє прес-служба НАУ. 

Місце загального збору буде повідомлено додатково зареєстрованим учасникам.

Навчальний ангар НАУ - найбільший навчальний авіаційний ангар в Україні та Європі площею 7200 кв.м. Тут зібрана унікальна колекція справжніх літаків цивільної авіації України. Експозиція включає такі літаки, як АНТ-7, Ан-2, Ан-24, Л-410, Як-42, Ту-154, а також гелікоптери Мі-2, Мі-4, Мі-8, Ка-26 та колекцію авіаційних двигунів.

Під час екскурсії ви отримаєте відповіді на питання "Чому літак літає?" та "Як влаштований літак"». Досвідчені екскурсоводи розкажуть вам історію цивільної авіації України та продемонструють роботу гвинтів деяких літаків і гелікоптерів, а також, за можливості, механічний випуск шасі.

Крім того, ви матимете нагоду посидіти у кабіні пілота літака Л-410 та гелікоптера Мі-8, відчувши себе справжніми володарями неба.

Реєструйтесь на екскурсію, яка допоможе вам наблизитися до здійснення своєї мрії про авіацію. Кількість місць обмежена, тому поспішайте забронювати свій квиток!

Джерело Реєстрація