24.06.24 

Image12 новеньких повнопривідних автівок, а також 8 автомобільних комплектів Starlink, додаткові комплекти гуми та кунги  вже допомагають у виконанні бойових завдань передовим авіаційним навідникам 

Допомогу від благодійників отримали 11 окрема бригада армійської авіації "Херсон", 12 окрема бригада армійської авіації ім. генерал-хорунжого Віктора Павленка, 16 окрема бригада армійської авіації «Броди» та 18 окрема бригада армійської авіації.

12 000 000 грн на придбання всього цього обладнання надало Укргідроенерго. 

«Передові навідники — це ті, хто знаходять цілі для українських бойових вертольотів, передають їхні координати і контролюють влучання. І саме від роботи ПАНів великою мірою залежить ефективність ракет, які армійська авіація випускає по російських позиціях та важливих цілях. 

Їх нові прохідні пікапи здатні добратися по бездоріжжю будь-куди, де приземлилися українські вертольоти, доставити туди все необхідне, а при потребі — евакуювати льотчиків, якщо вони зазнають аварії.

А це означає, що донат Укргідроенерго не тільки підвищує ефективність наших вертолітників на полі бою, а й оберігає їх життя!», -йдеться в повідомленні на сторінці фонду.