17.07.24 

ImageНауковці Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій представили дослідження на Міжнародному радіолокаційному симпозіумі 2024

З 1 по 4 липня 2024 року у Вроцлаві (Польща) відбувся Міжнародний радіолокаційний симпозіум (International Radar Symposium IRS 2024) — одна з найвпливовіших конференцій у галузі радіолокації, що набула особливої актуальності в сучасних умовах. Симпозіум проходив у рамках Мікрохвильового і радіолокаційного тижня (MRW 2024).

Україну на цьому престижному науковому форумі представляло єдине дослідження, виконане на кафедрі електроніки, робототехніки і технологій моніторингу та Інтернету речей (ЕРМІТ) Факультету аеронавігації, електроніки та телекомунікацій (ФАЕТ) Національного авіаційного університету. Робота під назвою "Modification of Newton Method for Solving Coordinate-Trajectory Problems in Passive Automatic Tracking Systems" була підготовлена колективом авторів: Феліксом Яновським, Романом Пантєєвим і Владиславом Попковим.

Презентацію дослідження на конференції здійснив професор Яновський, який також виступив у кількох важливих ролях:

Член Програмного комітету конференції;

Голова однієї з наукових сесій;

Член наукового журі конкурсу на кращу роботу серед молодих учених.

Участь українських науковців у такому авторитетному міжнародному заході підкреслює високий рівень досліджень у галузі радіолокації та сприяє інтеграції України у світову наукову спільноту.