18.07.24 

ImageЛітак Ан-124-100 "Руслан" авіакомпанії АНТОНОВ доставив обладнання з Італії та Бразилії для фабрики виробів з деревини в Чилі

Світовий лідер авіаційних перевезень надважких і габаритних вантажів авіакомпанія "АНТОНОВ" виконала логістичну операцію із доставки обладнання з двох континентів, аби уникнути простою виробництва на заводі в Латинській Америці

Авіакомпанія "АНТОНОВМ у співпраці з NEO Air Charter та Logwin виконали перевезення обладнання, необхідного для ремонту печі з виготовлення вапна на целюлозному  заводі, розташованому  в регіоні VIII Чилі.  Обід був завантажений в літак в  Італії, втулка – в Бразилії. Загальна вага вантажу склала близько 80 тонн.

Обидві деталі мали прибути до місця призначення одночасно, адже їх потрібно було замінити в період зупинення процесу виробництва, який мав жорсткі часові обмеження. Для виконання цієї роботи було спеціально найнято інженерну групу.

"Цей проект був цікавим і унікальним. Вантаж знаходився в двох різних частинах світу. Потрібно було розробити систему кріплення вантажу, щоб обійтися без будування спеціального каркасу, що є тривалим і фінансово затратним процесом. У співпраці з замовником – компанією Logwin ми організували поїздку нашого фахівця з планування вантажів на підприємство, де виготовлявся о?бід,  для допомоги у забезпеченні належної підготовки цієї деталі до перевезення. Проєкт був успішно реалізований завдяки злагодженій співпраці з нашими партнерами –  все пройшло без проблем. Вантаж благополучно доставлений до Чилі", – прокоментувала Ольга Данилова, фахівець комерційного відділу Авіакомпанії "АНТОНОВ".

"Ми організували спеціальний транспорт з Італії через Бразилію до Чилі. Було приємно бачити в Італії, наскільки віддано та професійно всі заходи були зроблені залученими командами з Антонова/NEO Air Charter та Logwin у Німеччині, Італії, Бразилії. Додаткове завантаження в Бразилії пройшло без будь-яких проблем, і Ан-124-100 вчасно прибув до Чилі та був розвантажений без будь-яких проблем. Робота виконана ідеально! Це був міжнародний проєкт, який разом здійснили усі залучені учасники. Велика подяка, а також вдячність команді "АНТОНОВа", яка виконала фантастичну та професійну роботу, забезпечивши успіх цієї операції від початку до кінця", – сказав Олександр Бенг, директор з управління продуктами компанії Logwin.