25.07.24 

Image16-17 липня 2024 року Інститутом ІСАО НАУ проведено курс "Системний підхід до управління безпекою авіації" для вищого та лінійного керівного складу ПрАТ "АК Українські вертольоти".

Про це повідомила прес-служба НАУ. 

Курси провів інструктор ІСАО, заступник директора Навчально-наукового Інституту міжнародного співробітництва та освіти, доктор економічних наук, член кореспондент академії економічних наук України, професор кафедри логістики Національного авіаційного університету Дмитро Бугайко.

ПрАТ «Авіакомпанія "Українські вертольоти" - найбільший вертолітний оператор України, більше десяти років працює у гуманітарних, стабілізаційних і миротворчих місіях по всьому світу. Авіакомпанія була заснована у 2002 році. У 2006 році компанія заслужила статус офіційного перевізника Організації Об’єднаних Націй та Всесвітньої продовольчої програми ООН. У 2013 році стала членом Міжнародної вертолітної асоціації (HAI), а в 2014 — членом Міжнародної асоціації по стабілізаційним операціям (ISOA). Парк "Українських вертольотів" складається з універсальних вертольотів Мі-8МТВ-1.

У своєму виступі директор інституту ІСАО НАУ к.е.н. Олег Петровський зазначив, що курс має особливу актуальність для ПрАТ "АК Українські вертольоти" так як авіакомпанія має багаторічний досвід роботи у районах міжетнічних конфліктів та природних катастроф на Африканському континенті, в Європі, Азії та Латинській Америці, що вимагає застосування посилених заходів безпеки. Протягом десятирічь співробітники авіакомпанії системно оновлюють свої знання з цього напрямку в Інституті ІСАО НАУ.

Слухачі високо оцінили курс та професійність інструктора.