30.07.24 

ImageПісля успіху першого терміну Wizz Air запускає другий термін програми посла сталого розвитку

Wizz Air, найбільш екологічно стійка авіакомпанія в світі*, оголосила сьогодні, у Всесвітній день охорони природи, про початок другого терміну її добровільної програми WIZZ Sustainability Ambassador. Спираючись на досягнення початкового періоду, який був першою ініціативою такого роду, співробітники продовжуватимуть брати участь у місцевих проектах сталого розвитку, пропагуючи екологічні практики та ділячись цінними ідеями з колегами. Відзначаючи Всесвітній день охорони природи, ми визнаємо життєво важливу роль наших амбасадорів сталого розвитку WIZZ у збереженні та захисті наших природних ресурсів і екосистем.

Після успішного першого року програми Wizz Air вибрала трьох видатних переможців із трьох різних баз, щоб нагородити співробітників, які досягли найвищої залученості співробітників, найбільшої кількості освітніх кампаній і найефективнішої організації благодійних заходів. 

На новий термін амбасадори сталого розвитку WIZZ будуть обрані з 15 різних баз з усієї мережі Wizz Air. Новий термін розпочнеться у вересні 2024 року.

Івонн Мойніган, корпоративний директор Wizz Air , сказала: « Амбасадори сталого розвитку WIZZ роблять значний внесок у місію Wizz Air щодо охорони навколишнього середовища та позитивних змін в авіаційній галузі. Ми пишаємося досягненнями наших послів першого терміну, які продемонстрували пристрасть,  відданість справі та щиру відданість справі підвищення обізнаності про екологічні та соціальні проблеми сталого розвитку в мережі Wizz Air. Керуючись результатами першого семестру, ми раді оголосити про другий семестр програми Wizz Sustainability Ambassador, щоб залучити та надихнути наших чудових людей на подальше прагнення до екологічнішого майбутнього в авіації. Ця ініціатива підкреслює людську складову, яка є центральною для нашої стратегії сталого розвитку, активно залучаючи наших співробітників і громади до дій. Шлях до чистого нуля — це колективна подорож, у якій залучаються всі зацікавлені сторони авіаційної екосистеми. Кожне маленьке зусилля сприяє нашій спільній меті — більш екологічному майбутньому».

* За даними CAPA – Center for Aviation Awards for Excellence 2022-2023