08.08.24 

ImageУкраїнський стартап InputSoft, який розробляє вебплатформу для управління операційною діяльністю в аеропортах, залучив $50,000 від венчурного фонду ZAS Ventures.

Про це повідомляє Ukraine Business  News.

InputSoft заснували Анастасія та Андрій Смики та Валентин Завадський у лютому 2021 року. Команда працює над SaaS-платформою для оптимізації використання людських і технічних ресурсів та аналізу даних в аеропортах.

Зазначається, що InputSoft вже має готовий бета-реліз платформи та успішно провів кілька пілотних проєктів, зокрема і платних, у різних країнах світу. Наразі з цих пілотів збирають користувацький фідбек, оновлюють і доповнюють функціонал. Завдяки інвестиціям компанія планує вихід на міжнародні ринки, залучення клієнтів, підвищення впізнаваності бренду та залучення нових інвесторів у 2025 році.

Продукт компанії допомагає аеропортам оптимізувати процеси, зменшити витрати та знизити шкідливі викиди в атмосферу, стверджують засновники.

Нагадаємо, минулого року InputSoft залучив раунд на €250,000, а у 2022 році отримав $120,000 інвестицій при оцінці в $3 млн.