23.08.24 

ImageНапередодні Дня медичного працівника Головна акредитаційна комісія Міністерства охорони здоров’я України провела планову перевірку відповідності центру стандартам акредитації

За результатами аудиту АМЦ НАУ набрав 94% зі 100 можливих, успішно підтвердивши вищу категорію на наступні три роки. Це найкращий результат серед спеціалізованих медичних закладів цивільної авіації України на сьогоднішній день.

АМЦ НАУ є спеціалізованим сертифікаційно-діагностичним центром цивільної авіації України. Заклад займається питаннями сертифікації авіаційного персоналу всіх класів, включаючи медичний добір абітурієнтів-пілотів та диспетчерів управління повітряним рухом. Важливо відзначити, що АМЦ НАУ — єдиний в структурі цивільної авіації України, який має Акредитаційний сертифікат вищої категорії.

Крім того, авіаційні медичні експерти АМЦ НАУ є постійними членами Європейської асоціації з авіаційно-космічної медицини (ESAM). Вони беруть активну участь у міжнародних конференціях та семінарах, що дозволяє центру бути в курсі найновіших світових тенденцій та практик у галузі.

Найближчий міжнародний захід за участю АМЕ АМЦ НАУ відбудеться під егідою TAIEX у Молдові з 16 по 18 жовтня 2024 року. Це ще раз підкреслює важливу роль центру не лише на національному, а й на міжнародному рівні.