27.08.24 

ImageПротягом кількох днів в Україні працювала делегація прикордонно-митного відомства США.

Представники США побували в різних прикордонних підрозділах та пунктах пропуску, в тому числі – авіаційних, які не функціонують через російську агресію, повідомила прес-служба аеропорту "Бориспіль".

Делегація на чолі з Діаною Саботіно - виконавчим директором офісу польових операцій Митної та прикордонної служби США (U.S. Customs and Border Protection) здійснила візит до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", в ході якого ознайомились зі станом інфраструктури аеропорту та пунктами прикордонного пропуску.

"Аеропорти - це економічні двигуни. Вони є критичними для кожної країни. Ми знаємо цінність того, що приносить авіаційна галузь, будь то пасажири, чи вантажі. І бачити порожній термінал - це дуже емоційно, тому що ми знаємо, наскільки це важливо для України, важливо для решти світу переконатися, що ця торгівля відбувається через цей аеропорт та зв?язок, який він несе, з Європою, з рештою світу, який потрібно відкрити знову",- зазначила Діана Саботіно, підкресливши: "Нам треба перемогти. Нам потрібен пасажиропотік, вантажопотік до цього аеропорту".