28.08.24 

Як розрахувати вартість ремонту квартири? Зручний механізм та калькулятор

Image 

За бажання провести ремонт необхідно детально все прорахувати та по можливості підготувати проект. Цими процесами повинні займатися виключно професіонали своєї справи, але й сам замовник може оцінити вартість. Для цього на сайті компанії NsdGroup можна скористатися спеціальним калькулятором для розрахунку вартості.

Спеціальна програма дозволяє розрахувати кількість будівельних матеріалів та їхню підсумкову вартість на основі запитів. Після цього всім стане зрозумілим, як розрахувати вартість ремонту квартири за лічені хвилини. Якщо виникнуть питання або сумніви, завжди можна скористатися допомогою від співробітників компанії, замовивши також проектування дизайну інтер'єру.

Як використовувати калькулятор?

Попередньо необхідно зазначити категорію споруди. У конкретному випадку йдеться про ремонт квартири, тому зазначається саме вона. Обов'язково вказується тип ремонтних робіт і в цьому випадку може бути декілька варіантів:

  • чорнові роботи (найчастіше потрібні в тих випадках, щоб зняти старе оздоблення, покриття, сантехніку, проводку та багато іншого);
  • косметичний ремонт (оновлення лише естетичної складової, коли комунікації, проводка, двері і навіть покриття для підлоги не будуть замінюватися);
  • капітальний ремонт (повна зміна квартири найчастіше з переплануванням, заміна всіх комунікацій та оновлення естетики);
  • ремонт під ключ (комплексний процес, коли ремонт проводиться з урахуванням найдрібніших деталей і при цьому клієнт не переживає ні за що і не бере участь при купівлі матеріалів).

Бажано підготувати також додатковий перелік робіт. Тепер не потрібно переживати, як розрахувати вартість ремонту, бо заздалегідь вдасться дізнатися все за допомогою калькулятора. Додатково вказуються габаритні розміри приміщення, враховуючи висоту стель, площу, кількість дверей та багато іншого.

Чому вибирають компанію NsdGroup?

Це велика будівельна компанія, де готові реалізувати будь-який проект із попередньою його підготовкою та розрахунком. Роботи виконуються професіоналами своєї справи максимально швидко та якісно, враховуються найдрібніші побажання та вимоги клієнтів. Дизайнери та інженери завжди готові надати свої рекомендації, якщо виникли якісь проблемні моменти.

Дизайнери мають бездоганне почуття смаку, готові все продумати до дрібниць. Попередньо перед співпрацею обов'язково формується договір та фіксується вартість, що виключає будь-які проблеми у майбутньому при взаємодії.