04.09.24 

Image3 вересня 2024 року в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" вітали Надзвичайного і Повноважного Посла Держави Ізраїль в Україні Михайла Бродського.

Цей візит став символом підтримки та солідарності між нашими країнами, які поділяють спільний досвід боротьби за свободу, безпеку та мир, повідомила прес-служба Міжнародного аеропорту "Бориспіль".

Цей візит є важливою можливістю обміну досвідом між нашими країнами, які стикаються зі схожими викликами та загрозами. Як Ізраїль, так і Україна — дві держави, які знають, що таке відстоювати свою незалежність та безпеку, боротися за мирне небо над головою.

"Ви можете розраховувати на нашу допомогу, як це і було до сих пір, не дивлячись на непросту ситуацію у нас в країні. Ізраїльські експерти завжди готові допомогти та поділитися досідом, що є найбільш релевантним для України", – зазначив Михайло Бродський.  - "Аеропорт "Бориспіль" завжди був і залишатиметься місцем зустрічі культур, історій і традицій. Сьогодні ми ще раз переконалися, що, навіть у найважчі часи, разом ми сильніші, і разом ми можемо досягти більшого".

Під час зустрічі було обговорено можливості для посилення співпраці, відбувся обмін досвідом в сфері безпекових рішень.

"Ваша праця дуже надихає, те як ви вірите в свою країну і в свою авіацію. Те що я побачив тут - це привід для оптимізму", – підкреслив Пан Посол.

Навіть в умовах викликів "Бориспіль" продовжує будувати міцні зв'язки та шукати нові можливості для співпраці.