Ангеліна Калініна поступилася в першому раунді турніру в Гвадалахарі

Image 

Рано вранці 10 вересня 2024 року стартував престижний тенісний турнір серед жінок у мексиканському місті Гвадалахара. На превеликий жаль шанувальників цього виду спорту з України, їхня співвітчизниця Ангеліна Калініна завершила виступи вже за підсумками першого раунду. Однак попереду ще безліч інтригуючих протистоянь найкращих спортсменок світу, і на матчі з їхньою участю всього можна підібрати бонуси букмекерів на сайті «Рейтинг Букмекерів».

Ангеліна Калініна в останні тижні не найвдалішим чином виступає на великих турнірах. Українська спортсменка вибула зі змагань у Цинциннаті та Монтерреї після першого раунду, а на Відкритому Чемпіонаті США змогла дійти лише до другого кола.

Невдала серія Калініної тривала і в Мексиці. Суперницею Ангеліни за першим раундом стала місцева спортсменка Рената Сарасуа, яка посідає 85-ту сходинку у світовому рейтингу. Мексиканка виграла перший сет із розгромним рахунком 6:1, але в другій партії українка взяла переконливий реванш 6:3. У вирішальному ігровому відрізку представниця України припустилася безлічі невимушених помилок, і в підсумку поступилася в матчі 1:2, завершивши виступи на турнірі.