10.09.24 

ImageХарківський фаховий коледж інформаційних технологій Національного аерокосмічного університету ім. М.Є. Жуковського "ХАІ"  проводить додаткове зарахування до лав студентської спільноти 

ОСВІТНІ ПРОГРАМИ НА БАЗІ 9-ТИ КЛАСІВ:

- Інфокомунікаційні системи та мережі  (побудова, проєктування, налаштування та експлуатація телекомунікаційних мереж будь-якої складності)

- Безпека інфокомунікаційних систем та мереж  (правила захисту інформації, організація захисту в інфокомунікаційних мережах та системах)

- Програмне забезпечення інфокомунікаційних систем ???? (розробка програмних продуктів на різних мовах програмування, розробка та супровід баз даних, розробка WEB-додатків)

- Системи та мережі мобільного зв’язку (проєктування, налаштування та експлуатація мобільних мереж різних поколінь)

- Поштово-логістичні системи  (готуємо майбутніх менеджерів, готових працювати в об’єктах логістичної та транспортної мережі, впроваджувати новітні технології з метою діджиталізації послуг та ключових сервісів, стандартів обслуговування клієнтів різних секторів ринку при наданні повного спектру поштових і фінансових послуг)

- Комп’ютерні системи та мережі  (програмування та архітектура побудови комп’ютерів)

ОСВІТНІ ПРОГРАМИ НА БАЗІ 11-ТИ КЛАСІВ:

- Програмне забезпечення інфокомунікаційних систем (розробка програмних продуктів на різних мовах програмування, розробка та супровід баз даних, розробка WEB-додатків)

 ТВОЄ бажання і ТИ в нашій дружній айтішно-аерокосмічній команді! https://it-college.kh.ua/