12.09.24 

ImageКоманда Міжнародного аеропорту "Бориспіль" взяла участь у тренінгах та здобула нові знання з використання можливостей програмної продукції Microsoft 

Компанія Span, яка є партнером аеропорту в частині забезпечення програмної продукції  Microsoft  Office  та за підтримки компанії Microsoft, провела воркшопи для працівників аеропорту за темами:

Хмарні сервіси OneDrive та SharePoint

Інструменти Microsoft: OneNote, To Do, Planner і Forms 

Copilot для Microsoft 365 

Power Platform

Інструменти  Microsoft платформи  Power  Platform  та можливість їх використання дасть змогу автоматизувати рутинні бізнес задачі та економити час і ресурси

"Моя мета - розкрити повний потенціал екосистеми Microsoft 365 для кожного співробітника. Проводячи такі тренінги, ми не просто передаємо знання про інструменти, ми відкриваємо нові горизонти для ефективної співпраці та продуктивності. Компанія Span пишається можливістю надавати такі освітні послуги, адже ми бачимо, як це трансформує робочі процеси та посилює команди. Коли співробітники повністю використовують можливості Microsoft 365, це створює синергію, яка виводить ефективність всього підприємства на новий рівень", -  зазначила Катерина Пугачова, Customer Success Manager компанії Span Україна.

Компанія Span обслуговує клієнтів з усього світу, пропонуючи хмарні сервіси, послуги інформаційної безпеки та технічної підтримки.