16.09.24 

Apple iPhone 16 Pro Max – змінена новинка з унікальними характеристиками

Абсолютний флагман нового покоління має назву iPhone 16 Pro Max. У новому поколінні телефон став значно потужнішим, продуктивнішим і надійнішим, з'явилися нові функції та можливості, а багато з них підкріплюються технологіями штучного інтелекту. Крім стандартних інновацій, нове покоління доповнено традиційними рішеннями, що були в попередній версії.

Змінилася камера на краще, змінилася автономна робота, а процесор став продуктивнішим. Детально ознайомитись з основними характеристиками вдасться на сайті https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone-16-pro-max.html, де є можливість також вивчити зовнішній вигляд за допомогою реальних фотографій. Доступне попереднє замовлення з можливістю стати одним із перших власників новинки.

Зміни та оновлення

Основні камери розташовуються по діагоналі, причому на задній панелі зберігається квадратний виступ. Версії 16 та 16 Plus мають вертикальне розташування лінз. З'явилася нова кнопка Camera Control (Capture Button), яку встановили під кнопкою ввімкненням телефону. Габаритні розміри 163 х 77.6 х 8.25 мм, відповідно новинка набагато більша за своїх попередників.

Виріз Dynamic Island трохи зменшений, а все через FaceID, який також змінився в розмірах. Корпус виготовлений зі сплаву титану та доповнений глянцевим покриттям. Виглядає все це преміально та якісно, а стандарт захисту відповідає IP 68.

Автономність

Приріст ємності становив 5%. Загалом це не так помітно, але попередньо вказано тривалість роботи без зарядки близько 30 годин. Як і раніше, використовується роз'єм USB Type-C, який почав застосовуватися в попередній версії телефону. Дозволяється використання швидкої зарядки потужністю 30 Вт, дозволяючи відновити половину заряду за 30 хвилин. Бездротова зарядка MagSafe збільшена потужністю до 25 Вт, хоча раніше було 15 Вт.

Продуктивність

За продуктивність відповідатимуть такі компоненти:

  1. Чіпсет A18 Pro Bionic. Флагман працює на основі оновленого чіпсету A18 Pro з 3-нанометровим техпроцесом. Завдяки цьому можна активно використовувати елементи штучного інтелекту Apple Intelligence;
  2. Оновлений модем. У пристрої встановлено оновлений модем Qualcomm Snapdragon X75, щоб підвищити якість та ефективність зв'язку 5G, а це унеможливлює проблеми навіть в умовах обмеження зв'язку;
  3. Система охолодження. Застосовується нова технологія охолодження, за винятком перегріву і тим самим гарантуючи ідеальну роботу при високому навантаженні.

Об'єм внутрішньої пам'яті від 128 Гб до 1 Тб, а оперативної пам'яті – 8 Гб.