11.10.24 

ImageЗа останні три місяці "Дикі Шершні" виготовили та поставили на передову тисячу модифікованих зенітних FPV дронів-перехоплювачів.

За підтвердженими даними, ці безпілотники збили 200 російських розвідників, повідомили волонтери.

Не всі кадри успішних ударів оприлюднюються, фактична кількість звернень вище. Крім того, використано не всі безпілотники-перехоплювачі - кілька сотень ще очікують на розгортання.

Завдяки знищенню сотень ворожих розвідувальних БПЛА врятовано тисячі життів українських військових і мирних жителів, адже відсутність "очей" не дозволяла російській армії наносити точні удари по військових і стратегічних об’єктах.

"Ми не зупиняємось - у виробництві ще тисяча зенітних безпілотників. За останні три місяці ці безпілотники зазнали суттєвої модернізації: ми покращили передачу зв’язку, збільшили швидкість і ефірний час, а також нарощуємо виробництво нічних зенітних безпілотників," - повідомляють "Дикі Шершні".

Ці дрони використовуватимуть мобільні групи для охорони стратегічних об’єктів.

Крім того волонтери повідомили, що рухаються до серійного виробництва винищувачів-перехоплювачів Shahed - готується перша партія швидкісних перехоплювачів.

"Хочемо наголосити, що вся ця робота виконана без жодної копійки державного фінансування. Але ми не змогли б цього досягти без довіри та фінансової підтримки наших друзів: волонтерів, фондів, підприємців, тисяч небайдужих українців і військових", - написали волонтери.