14.10.24 

ImageКерівництво АТ "Антонов" ініціювало комплекс внутрішніх перевірок відповідно до чинних нормативних документів, щоб забезпечити максимально прозору і неупереджену оцінку будь-яких звинувачень, "спрямованих на дискредитацію діяльності Товариства та його керівництва".

Про це йдеться в заяві АТ "Антонов".

Перевіряються ці питання і органом управління  АТ "Українська оборонна промисловість". На товаристві запроваджений посилений контроль за усіма операційними процесами, а також відбувається ретельний аналіз усіх даних, що стосуються озвучених питань.

"Ми постійно співпрацюємо з Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість», надаючи у рамках перевірочних заходів усю необхідну інформацію та документи для повного і об?єктивного розгляду ситуації на державному рівні. Ця співпраця є важливим елементом забезпечення високих стандартів роботи і відповідальності перед державою та суспільством.

Керівництво АТ "Антонов" робить усе можливе для забезпечення стабільності у роботі підприємства та продовження виконання стратегічно важливих завдань для України, а також для протидії зовнішнім загрозам," - йдеться у заяві.

Акціонерне Товариство обіцяє надалі інформувати громадськість про хід перевірок та прийняті рішення відповідно до розвитку подій, а також дякує всім партнерам, співробітникам та громадськості за підтримку.