24.10.24 

ImageПочинаючи з 8 листопада 2024 року, латвійська національна авіакомпанія airBaltic відкриє новий прямий маршрут, що з'єднає Ряшів, Польща, з головною базою в Ризі, Латвія, пропонуючи розширені можливості для подорожей пасажирів у регіоні.

Новий маршрут запропонує зручне подальше сполучення з Риги до ключових місць у Європі, що робить його ідеальним рішенням для подорожей, особливо для українських пасажирів, які подорожують через Польщу до країн Балтії і далі.

Оскільки аеропорт Ряшів-Ясьонка є найближчим польським аеропортом до українського кордону, цей новий маршрут надає українським мандрівникам безперешкодний та ефективний доступ до розгалуженої європейської мережі airBaltic. Завдяки короткій та комфортній подорожі з Ряшіва до Риги пасажири можуть дістатися таких популярних напрямків, як Вільнюс, Таллінн, Осло, Гельсінкі, Копенгаген, Стокгольм та багато інших, що полегшує як туристичні, так і ділові подорожі по всьому регіону.

Томас Рамдал, старший віце-президент з управління мережею airBaltic: "Відкриваючи цей маршрут, ми не тільки зміцнюємо свою присутність у Польщі, але також, оскільки Ряшів розташований недалеко від кордону з Україною, ми робимо наш перший крок, щоб допомогти громадянам України безпечно дістатися до решти Європи. Ми з нетерпінням чекаємо на обслуговування пасажирського попиту безпосередньо з Ряшіва та ширшого регіону і вдячні аеропорту Ряшіва за співпрацю та підтримку".

"Ми дуже раді та щиро вітаємо нового перевізника в нашому аеропорту. airBaltic є прикладом сучасної авіакомпанії з чудовим новим парком літаків, високо оціненим за своє обслуговування на борту та привабливими пропозиціями для пасажирів. Ми віримо, що мешканці Підкарпатського воєводства та сусідніх регіонів, зокрема громадяни України, отримають вигоду не лише від нового сполучення з мальовничою Ригою, але й від зручного трансферу до багатьох портів Північної Європи", зазначив Бартош Ґорскі, віце-президент сімейного аеропорту "Ряшів-Ульм". 

За цим маршрутом будуть виконуватися два рейси на тиждень, пропонуючи пасажирам два класи обслуговування – економ та бізнес-клас. Вартість квитків починається від 150 злотих (економ-клас) та 850 злотих (бізнес-клас).*

airBaltic виконує понад 130 маршрутів з Риги, Таллінна, Вільнюса, Тампере та, сезонно, з Гран-Канарії, пропонуючи стикування з широким спектром напрямків маршрутної мережі авіакомпанії в Європі, на Близькому Сході, в Північній Африці та Кавказькому регіоні. Повний розклад рейсів airBaltic та квитки доступні на домашній сторінці компанії за посиланням www.airbaltic.com.